Kompas Vinder

KompasVinder® is ontwikkeld door Matty van de Rijzen en Greetje Welten, vanuit de wens dat jongeren en volwassenen zich bewust worden van de mogelijkheid om zelf richting te geven aan hun leven.

Over KompasVinder®

KompasVinder® is een richtinggevend, verhelderend en rakend kaartspel voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassen. Spelenderwijs ga je op zoek naar "jouw kompas'. Deze zal bestaan uit een verzameling van vizierkaarten (waarden) en koerskaarten (inspirerende zinnen). Je kunt ieder een belangrijke levensvraag inbrengen, waar je een antwoord in zoekt. Maar je kunt ook gewoon kijken welke kaarten je op dat moment aanspreken. Hoe dan ook, dit spel laat alle spelers waardevolle levensinzichten op doen en de eigen koers uitzetten. Tijdens het spelen ontstaan open(hartige) gesprekken. Op verrassende wijze kom je veel over jezelf én elkaar te weten. Speel dit spel samen met vrienden, je geliefde, op vakantie, met het gezin, beroepsmatig op je werk of tijdens een studie. Je kunt dit spel zelfs alleen spelen, als een verhelderend en behulpzaam bezinningsmoment voor jezelf.

De kaarten

De kaarten kunnen zowel apart, als in combinatie met elkaar worden gebruikt, de wegen zijn eindeloos. Het spel bestaat uit drie kaartensets:

  • Vizierkaarten: eigentijdse, prikkelende en originele waarden.
  • Koerskaarten: inspirerende zinnen die aanleiding geven tot reflectie, welke je gaat koppelen aan de eerder gekozen waarden.
  • Expeditiekaarten: vragen die je aanzetten tot handelen en tegelijkertijd laten stilstaan bij alle verrijkende aspecten en positieve hulpbronnen in je leven.

Uitvoering: KompasVinder-gids en 189 kaarten (afgewerkt met krasvast laminaat) in een stevige vierkante doos. 

39,95 €
Please select variants first