Training: Verdriet een plek geven

Wat is verdriet?

Voor mij misschien wel heel iets anders dan voor jou. Waarover je verdrietig kan zijn verschilt per persoon. Verdriet kan te maken hebben met grote en kleine dingen, je kan even verdrietig zijn over iets en dan ben je na een tijdje weer blij en is het over. 

Wat nou als je verdriet komt door het verlies van iets of iemand en je dit geen plek kan geven. Het is te groot, te diep weggestopt of te lastig om over te praten.

Creatieve werkvormen kunnen dan helpend zijn. Beelden zeggen meer dan woorden en ze gaan een laag dieper, daar naar waar het verstopt zit.

Wil je creatieve werkvormen aan kunnen bieden bij verdriet van verlies wat te groot is of diep weggestopt zit.  Aansluiten bij de vraag die in woorden niet beantwoord kan worden.  

Geef je dan op voor de training: Verdriet een plek geven

We gaan in de training door de rouwtaken middels, schilderen, tekenen, boetseren. Dit is een helende manier om met verlies om te gaan, soms ontstaan er mooie gesprekken maar dit hoeft niet. Vertrouw op het proces en in de creatieve werkvormen die het werk doen in het helpen bij verlies.

Waar: Brakel

Wanneer: 

Kosten: